5 Kasım 2012 Pazartesi

Yerelgündem.com Sitesinde Yayınlanan Röportajım

DAMLA PAMİR: ADNAN OKTAR'IN OSMANLI HAYRANI MELEĞİ




ŞÖHRET GELİP GEÇİCİ, BAKİ OLAN ALLAH 

 Yusuf İNAN : A9 TV'de programa çıkarak şöhret olduğunuz medyada yer aldı. Şöhretin neresindesiniz? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? 

 Damla PAMİR : A9 TV gerçekten de yurt içi ve yurt dışından çok geniş bir kitleye ulaştı. A9 TV’de insanlara Allah’ın yaratma gücünü anlatıyoruz; canlılardaki mükemmel özellikleri, evrimin bilim karşısında nasıl yıkıldığını delilleriyle aktarıyoruz, Kuran’da bildirilen gerçek İslam anlayışını, ve buna bağlı olarak dünyada pek çok insanın İslamiyet olarak bildiği oysa Kuran’a uygun olmayan yobazlık sisteminin yanlışlarını, yobazların aslında Peygamber Efendimiz (sav)’e iftira atarak hurafelerle insanları nasıl aldattığını açıklıyoruz. Adnan Oktar Hocamızın son derece önemli açıklamaları ışığında milyonlarca insanın ölmesine neden olan sapkın ve aşırı ideolojilerin gerçek yüzünü anlatıyor ve hala Türkiye’de de devam eden komünist PKK terörünün nasıl son bulacağını çözümleriyle konuşuyoruz. Birlik, beraberlik, kardeşlik ruhunun dünyaya barış ve huzuru getireceğini müjdeliyoruz ve şu anda yaşadığımız dünyanın son döneminin; ahir zamanın bilgisini insanlara ulaştırıyoruz. 




TERÖRİZME ÇÖZÜM ÜRETİYOR... 

 Adnan Oktar Hocamızdan örnek aldığımız samimi, sade, akılcı, çözüme yönelik anlatım şekliyle insanların dikkatini çekerek, konuları Kuran’a uygun, farklı bir bakış açısıyla anlatmamız insanları çok etkiledi, Allah o hissi yarattı insanlarda. Kuran’a uyup, Allah’ın rızasını gözettiğimiz için, Allah etkili kıldı bizleri elhamdülillah. Bunda Hocamızdan öğrendiklerimizin etkisi çok büyüktür ve kendisi bu ahlakta olmamıza, bu kadar akılcı, samimi ve keskin düşünmemize vesile olmuştur. Şu anda Allah bizi birçok insana tanıttı. Günde o kadar çok fazla mesaj geliyor ki izleyenlerden, bu da beni ve arkadaşlarımı çok sevindiriyor. Çok geniş bir kesime hitap ediyoruz. İzlenme oranlarımız gerçekten çok yüksek. Yolda gezerken, bir yere gittiğimde beni tanıyorlar. Ama belirttiğim gibi bu tanınmayı Allah sağladı. Tabi ki bunun sorumluluğunu da üzerimde çok fazla hissediyorum. 


 ŞÖHRETİ VE PARAYI VEREN ALLAH'TIR... 

 Yusuf İNAN : İnsanlar sizi merak ediyor, normal hayatınız hakkında kamuoyunun bilgisi yok. Bu konuda daha açık olmayı düşünüyor musunuz?

 Damla PAMİR : Çoğu insan şöhreti, parayı, makam mevki sahibi olmayı çok önemli görür, tüm bunları ona verecek olan Allah’ı unutarak bunu hayatının gayesi haline getirir. Allah da onlara zorlu bir hayat yaşatır. Oysa bütün bu gördüğünüz dünya; her şey beyninize iletilen bir elektrik sinyalidir. Gerçekte madde vardır fakat kimse onunla gerçek anlamda muhatap olamaz, maddenin aslına ulaşamaz. Matrix, Vanilla Sky filmlerini hepiniz izlemişsinizdir, benzer şekilde düşünebilirsiniz. Gözünüzün bir yanından hafifçe elinizle oynatın, bakın o her şeyiniz olan dünya nasıl da hareket ediyor. 

 ŞU AN RÜYADAYIZ, ÖLÜNCE UYANACAĞIZ... 

 Şunu bir düşünün biz şu an adeta bir rüyadayız aslında, rüyalarımızda da her şey bu hayattaki gibidir, kokular, renkler, tat her şey vardır. Kimse de uykusunda ben rüyadayım demez, işte aynı o şekildedir dünya hayatı da. Bu nedenle aldanıp, Allah’ı unutup dünya hayatına dalmamak çok önemlidir. Allah elhamdülillah bizi etkili kıldı, inşaAllah daha da etkimiz artar, ama bizim bu programlardaki amacımız herhangi bir üne kavuşmak değil. Sadece Allah rızası için bu programlara çıkıyoruz. 

 İÇİMİZ DE DIŞIMIZ DA BİR... 

 Televizyonlardan tanıdığımız çoğu kişi normal hayatta farklı, ekran karşısında farklıdırlar. Bizi izleyen herkes ise şunu bilsin ki beni aslında çok iyi tanıyorlar. Ben televizyonda nasılsam özel yaşantımda da aynıyım, tıpkı diğer arkadaşlarım gibi. Canlı, neşeli, güleryüzlü, şefkatli, sevgi dolu bir insanım. Hayatımın her saniyesini Allah’ın razı olacağı, beni beğeneceği şekilde geçirmeye çalışıyorum. Aslında mümin birini tanımak çok kolaydır, bunun için Kuran’ı bilmek yeterlidir. Bunu biraz daha açmam gerekirse, her zaman, her durumda güzel ahlaklı olmak çok önemlidir bir Müslüman için; fedakarlık, yumuşakbaşlılık, sabır, canlılık, temizliğe estetiğe gösterilen özen, güçlü karakter, tüm bu güzel özellikleri yaşama konusunda sürekli bir çabam var. 

 MELEKLERİN BİR GÜNÜ NASIL GEÇİYOR? 

 Yusuf İNAN : Bir gününüz nasıl geçiyor, anlatabilir misiniz? 

 Damla PAMİR : Ekrandan da anlayacağınız gibi, giyimime, yaşadığım ortamlardaki estetiğe çok özen gösteren bakımlı bir insanım, her Müslümanın olması gerektiği gibi. Bunun için arkadaşlarımla buluşup alışveriş yaparız, beraber bir yerlerde otururuz, gezeriz. Ayrıca kitap çok okurum, değişik, faydalı bilgiler edinmek çok hoşuma gider. Arkadaşlarımla eğlenmeyi de çok severim, Hocamızla olması ise ayrı bir zevk tabii. Bunun dışında ticari işlerim var, gün içinde onları da takip ediyorum. 

 ALLAH İNSANI EN GÜZEL SURETTE YARATMIŞTIR... 

 Yusuf İNAN : Adnan Hoca ekolünde herkes güzel ve yakışıklı olmak zorunda mı?

 Damla PAMİR : Allah bir ayetinde “insanı en güzel surette yarattım” diye bildirmektedir. Bir Müslüman Allah’ın ona verdiği akıl ve iman derinliğiyle zaten çok güzel insandır, alımlıdır, normal güzellikte olan biri dahi zeki, anlamlı bakışlarıyla ve yüzüyle, bakımıyla, özeniyle son derece etkileyici, çekici, hoş insan olur. Allah imanla insanı çok güzelleştirir. İşte Müslümanlarla beraber olmak zaten güzel insanlarla beraber olmak anlamına gelir. Ayrıca insanların güzelliğe, güzel olana eğilimi vardır her zaman. Herkes kendi kendine samimi bir düşünsün, güzel bir evde mi oturmak istersiniz; dağınık, hoş olmayan mı? Güzel görünen ve nefis bir tadı olan yemek mi, yoksa üstünkörü yapılmış olan mı? Tertemiz bir çiçek mi, solmuş olan mı? 

 ZENGİNLİK ALLAH VERGİSİ... 
 Yusuf İNAN : Adnan Hoca ekolüyle tanışanlar zengin oluyor deniyor, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? 

 Damla PAMİR : Hem yurtiçi hem yurtdışıyla ticari bağlantılarım var. Allah’a çok şükür Allah sürekli nimet, bereket, bolluk veriyor. Ama tabii ki malın mülkün her şeyin Allah’a ait olduğunu biliyorum. Allah, Peygamberimiz (sav)’e bir ayetinde “Ben seni yoksulken bulup, zengin etmedim mi?” diyor. Yani zenginliği veren Allah’tır, o nimetleri de Allah yolunda kullanmak çok büyük bir zevktir. Tüm dünyadaki yoksulların, yetimlerin, yardıma ihtiyacı olan Müslümanların güvenliğe ve rahata kavuşmaları için Allah’ın verdiği malı mülkü gözümü kırpmadan harcarım.

http://www.yerelgundem.com/haberler/490988/damla_pamir_adnan_oktarin_osmanli_hayrani_melegi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder